fimek zaltbommel
fimek zaltbommel

Creative
Thinking

Over FiMek

Uitdagingen

FiMek estate (her)ontwikkelt multifunctioneel binnenstedelijk vastgoed op het gebied van wonen, werken en winkelen. Ons vakgebied omvat herontwikkelingen en transformaties, maar ook nieuwbouw of juist het in ere herstellen van monumentaal erfgoed. Uitdagende, complexe opgaven zijn ons specialisme. Dit doen wij voor eigen rekening en risico, samen met of in opdracht van anderen.

Creative thinking

Binnenstedelijke (her)ontwikkelingen zijn uitdagingen op topniveau. Uitdagingen die vragen om creatief denken. Het denken in oplossingen en vindingrijkheid zit bij FiMek in het DNA. Door onze gedegen vakkennis en jarenlange ervaring vinden wij voor iedere uitdaging een passende, duurzame oplossing. Dat noemen wij ‘Creative Thinking’.

FiMek estate onderscheidt zich door een inhoudelijke, proactieve betrokkenheid, vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering. Wij werken onafhankelijk en hechten grote waarde aan integriteit en een goede samenwerking. Samen met ons team, onze partners en onze opdrachtgevers maken wij projecten om trots op te zijn.

Over ons

In 2005 is FiMek estate opgericht door Han Fijen en Joost Mekking, inmiddels zijn er 5 partners die deel uitmaken van het vaste team. Bij ieder project maken wij gebruik van de brede kennis en kunde die in ons bedrijf aanwezig is. Alle disciplines van vastgoedontwikkeling zijn in onze organisatie vertegenwoordigd. Van conceptontwikkeling tot en met realisatie, van techniek tot en met kostendeskundigheid. Het teamHet team