image description

BEHOUD VAN
DE GEVEL

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
Previous Next

Demer

BEHOUD VAN
DE GEVEL

Behoud van de bestaande karakteristieke gevel op de bovengelegen verdiepingen van het pand was het uitgangspunt van deze binnenstedelijke herontwikkeling en uitbreiding van het winkelpand aan de Demer in Eindhoven.

Het oude winkelpand werd gesloopt, waarna de herbouw plaatsvond met een aanbouw aan de achterzijde van drie verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van ca. 2.000 m². De voorgevel bleef staan en werd volledig gerenoveerd. Op de begane grond is 800 m² commerciële ruimte gecreëerd.

Status
Opgeleverd
Belegger
Coltavast
Ontwikkeling
FiMek estate
Architect
Diederendirrix Architecten, Eindhoven

ANDERE PROJECTEN